Soft

Igår var det ju 080808 och många (i synnerhet stockholmare) hade planer. Planen för Stockholms Fallskärmsklubb var att göra ett klubbrekord i storformation, eftersom den här dagen praktiskt nog sammanföll med sista dagen på Big Way Camp.

Det tidigare "officiella" rekordet, en 30-manna, sattes för 20 år sen, då klubben fyllde 30. Nu fyller vi 50, så grundidén var att göra en 50-manna.
Nu blev det inte riktigt så, mest på grund av att vi inte fick ihop så många som kunde just den här dagen. Sen hade vi ju behövt 3 plan blablabla, och Caravanen drog ju hem i torsdags... (vädret på Big Way har ju inte varit optimalt för formation loads så att säga, så det bestämdes att vi inte behövde den längre).
Hur som helst - det blev två rekordförsök i går kväll, och ytterligare ett idag på morgonen. Alla med någon eller några personer ute. På det fjärde försöket så fick vi till det och det officiella rekordet ligger nu på 38. Kanske kan vi klämma till med några gubbar till innan det blir dags för 60-manna?

Efter dom två hoppen på förmiddagen idag så har vi i lilla familjen bara tagit det lugnt, plockat ihop våra grejor och hängt kvar i väntan på UffePuffs och Folkes födelsedagsmingel i Blå Hallen nu på kvällen.

Just nu sitter vi i husvagnen och lyssnar på naturkrafterna utanför. Åskan mullrar och regnet öser ner.
Livet är ganska mysigt faktiskt.


Utsikt just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0