På speed

Den här helgen orgar
vi en omgång av världscupen i speed skydiving.  Det har varit lite roddigt, först fick vi veta att vi inte kunde vara i Gryttjom pga banan, men att vi skulle flytta hoppningen till Gävle. Sen blev det nytt bud, osäkert läge men kanske Basen. Tills det tredje beskedet kom, ingen hoppning i SFs regi den här helgen...
Jag anade vartåt det barkade, så jag hade clearat med västeråsarna att vi var välkomna dit - vilket vi var, jättesnällt!

Så det blev till att styra om folk som var på ingång till Sverige från Gryttjom till Gävle till Västerås. Efter lite förvirring är vi här allesamman nu. Speedkontoret är uppriggat, och vi har genomfört en omgång. Typ. Hopparna fick inte fullhöjd så det är inte fullvärdiga världscupresultat, men vår "lokala" tävling är iallafall i hamn.


Clare från England, Angelika från Österrike, Armando från Italien (framför datorn), och i bakgrunden suddiga Arnold (gift med Angelika) och Christian från Schweiz är några av dom som kommit hit för att tävla eller för att supporta.. 


Meija som var lite skeptisk till att åka så långt och så tidigt (från Gryttjom 07.30), plus komma till ett ställe med en massa okändisar blev väldigt glad när bästa Gryttjomkompisen Mira var här! 
Och Matte som hon ju också känner "hemifrån".
Alles gut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0