VårrusIgår var vi och kollade på när korna på Stabby gård släpptes på grönbete. Tillsammans med halva Uppsala. Det har ju blivit värsta folkfesten, det här med betessläpp.


Förväntansfulla stadsbor.Stabby är en av sju gårdar i Uppland som gått ur Arla och startat egen distribution av ekologisk mjölk.  Vi är inga ekopuritaner på nåt sätt, men det är lite trevligt att veta var maten kommer ifrån. Så vi brukar köpa deras mellanmjölk. Igår åt vi även ekohamburgare i ekobröd som vi köpte i ett av marknadsstånden. Det var gott det med, trots att det var slut på både dressing och sallad. 

Efteråt åkte vi ut till Hammarskog, eftersom vi ändå var i närheten. Jag kände inte för någon längre skogspromenad så vi nöjde oss med en kopp kaffe och att softa lite utanför på gräsmattan och på lekplatsen.Diverse kroppsdelar. 

Idag har jag surfat runt och kollat hur man enklast tar sig ner till Plymouth. Clare och Andy gifter sig den 13 juni och om vi kan så åker vi nog.


Kommentarer
Postat av: Matte

Schysst kagge! Men är det inte dags att tömma den nu, måste vara tung att släpa på ;-)

2009-05-10 @ 19:31:02
Postat av: Karin

Syns att det är nära nu. Är det Ken som står bredvid dig? Mohaaa :-)

2009-05-10 @ 22:14:03
Postat av: Ken

Men Karin, du har jo sett meg i bastun, og du vet at den ikke er så tynn, kort er den, men ikke så tynn. Forøvrig så tviler jeg på at jeg hadde nådd opp til hullet med den.

2009-05-11 @ 09:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0