Slutet på våren, början på sommaren

I tisdags gjorde Noa cafédebut på gamla stamstället Broströms. Han lyckades sova sig igenom hela evenemanget, men vi har bildbevis.


Broströms ur bebisperspektiv

Igår var Ken och fäktades i Stockholm, så då passade Meija, Noa och jag på att kolla in årets Linnéfirande. Det var ju 23 maj och Linnés 302:a födelsedag, och årets tema var evolution och Darwin. Det fanns lite diverse dinosaurieprylar uppställda runt om i stan, och sen var det lite show av blandad kvalitet som pågick i Botaniska trädgården.  Plus nån bouleturnering.


Stackars långhalsingen var instängd i en bur

Vi tog det lite som det kom, ställde bilen vid Universitetshuset, knallade ner förbi Domkyrkan och kollade in en tacky orm, sen förbi Odinslund och en nästan lika tacky uppblåsbar dinosaurie. Vidare bort till Botaniska där det åtminstone fanns en fontän, en liten lekplats med dinosaurier och korvförsäljning.Sen fick alla barn djurmasker och Meija fick en älg (nåt djur med horn). Tanken var att alla barn som fått masker skulle ställa sig på scenen och sjunga (!?!). Meija sa thanks, but no thanks, så vi gick till Café Victoria och fikade istället. Noa sov större delen av tiden, men tog sig lite mat+bajspaus på caféet.


Odjuret?


Nej det var ju bara Skönheten :)!

På vägen tillbaka till bilen passade Meija på att bada fötterna i fontänen och gå barfota för första gången i år.Och så såg vi ett gäng studentjävlar gå i procession på väg upp till Slottet och till årets vårbal.
Ida skulle iväg på bal hon med, fast nere i Spanien. Jag ringde henne igår eftermiddag och sa att hon skulle ta varannan vatten.
Sen fick jag ett sms i morse: "Ett glas vitt vin, 3 glas vatten. Skippar marbella och drar hem nu. Puss!"
Klockan 01.05.
Varför hade inte jag sån självbevarelsedrift när jag var 18? Eller 27? Eller 35?
Barn brukar ju rebellera genom att göra tvärtemot, kanske det kan vara positivt ibland :)?

Ack ja!
Nu är det snart sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0