Toavägg 2008

En viktig uppgift nu under julen har varit att bestämma vilka bilder, av alla som tagits under 2008, som platsar på väggen till toan på nedervåningen.
Väggarna där är fyllda med ramar och tanken har varit att man ska byta ut bilderna lite då och då, så man har nåt nytt att titta på när man sitter där. Men som så mycket annat så blir det inte riktigt som man tänkt sig, vi byter väl ut dom där bilderna någon gång per år max. Och nu var det dags att byta ut 2007 års bilder mot the best of 2008.

Tja det går väl rätt fort tycker man. Så jag började gå igenom alla bilder som ligger på vår externa hårddisk, månad för månad. Totalt 7599 stycken faktiskt. Först var det rätt många som behövde roteras, så första genomgången var bara för det. Sen var det dags för första urvalet. Målsättningen var att plocka ut några få per månad för att sen kunna välja ut de arton som får plats på väggen. Det blev 78 stycken.
Sista vändan, att få ner det till 18, var svårt. Men efter tre dagars slit har vi nu en nyklädd och fin toavägg, hurra!


Några av favvosarna... en oktoberdag uppe vid Slottet då solen stod lågt och himlen var mäktig, Ida framför Lennonväggen i Prag, en junidag i parken med Meija i gungan och så när Meija hjälpte Matte så att han kom upp i båten vid Lilla Husarn, en julikväll efter SM...

Kommentarer
Postat av: Matte

Coola bilder, riktiga konstverk! Vackra skyar och människor.

2009-01-06 @ 16:18:09
Postat av: Karin

Jätteambitiöst. Skulle vilja göra något liknande. Det är jättekul att gå på toa hos er :-) Mats är hedrad och Meija är så söt.

2009-01-06 @ 17:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0