Stora händelser

Fler major events denna jul:

1. Ken och Meija hjälpte mig att flytta in i nytt kontor på jobbet - (dubbelt så stort men inte mera hyllplats egentligen) 


 











 Från...

  Till...

2. Vi har blivit klara med vårt IKEA-remake-projekt, att täcka den hiskeligt fula elcentralen som tar upp en god del av väggen i Meijas rum. Nu täcks den av en ombyggd FAKTUM-stomme, tidigare 60 x 37 x 195, numera 60 x 15 x 195. En 125 cm APPLÅD-dörr-överst som täcker allt det fula el-iga och en 70-dörr underst. Står stadigt på två CAPITA-ben och är fäst i väggen med fyra extra fästen, och med ATTEST-knoppar som pricken över i, 3 st som hängare på övre dörren (som kommer att vara låst) och en på den nedre.
Mycket fippel var det eftersom varenda tvärgående plan fick lov att anpassas och beskäras för att släppa fram stora elkablar. Förutom tak och botten på stommen tre stycken RATIONELL hyllplan (f.d. 56 x 35, numera 56 x 15 med diverse hål i).
Nedre skåpet är perfekt för Meijas alla DVD:er och VHS:er.



STOR glädje råder i huset, för om vi inte gjort det nu hade det antagligen dröjt ytterligare minst 6 månader innan det varit klart... 

Kommentarer
Postat av: Karin

Konstigt nog har Mats varit och handlat Faktum och Applåd-delar idag :-) Före och efter bilder kommer. Meijas rum blev verkligen bra och ditt jobbrum också. Värdigt en chef!

2009-01-07 @ 13:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0