Spridda vårtankar

Skön helg det här. Inget inplanerat utom att jag skulle hämta Hanna på Arlanda i går morse 07.35 (liiite jobbigt på en lördag). Har också fått undan lite diverse jobbkrafs utan att det känts betungande.
Ida har flyttat in i en lägenhet nere i Fuengirola, bredvid skolan, tillsammans med kompisarna Erik och Arvid. Så nu väntar vi på lite bilder.

Vårblommorna har fått fart i rabatterna och på gräsmattan. Trodde inte det skulle bli var sig tulpaner eller narcisser i rabatten, såg bara ut som blad, men det verkar faktiskt som att det finns knoppar där. Ken är iväg och badar med Meija, själv kände jag måttlig lust att traska runt i bikini så jag väntar här hemma på att dom ska bli klara så att vi kan dra ner på stan och käka lunch. 
Måste till Biltema och fixa nytt batteri till Hannas mobil också, hon ska vara förstalinjes-support tills att Kens mamma kommer i slutet av månaden... Sju arbetsdagar kvar.

Ursprungsplanen (i vintras) var att inte fara ut och resa den här sommaren, inte så mycket i allafall. Nu blir det kanske bröllop i England i juni, i Norge i juli och storfamilj i Italien i augusti. Håhåjaja. Det blir la bra det med :).

Men varför är det så j-a kallt ute?? Vill sitta ute i solen och mysa men det blåser is-grävling.
Och på tal om grävlingar så såg jag fyra stycken döda sådana på vägen till och från Arlanda igår. Ungefär i höjd med Mora stenar. Undrar om dom kört nåt slags chicken race. Gick inte så bra i så fall.

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Karin

Vi hade det varmt i hörnet på terassen imorse. Kommer blir supermysigt i Italien :-)

2009-04-19 @ 19:37:38
URL: http://karinslogg.blogspirit.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0