Tänder och trädgård

Vi drog iväg till Jula igår förmiddag för att köpa persiennsnöre. Efter det lunch på Max som ligger precis bredvid. Meija var jätteglad, men hade en massa myror i kroppen och kunde inte sitta stilla. Istället kröp hon runt på soffan och det bar sig inte bättre än att hon gled med handen på kanten och trynade rakt på ansiktet och fick världens fläskläpp med ett stort hack i. Stort blodvite. Och sen var det gråt hela eftermiddagen. Dessutom var ena framtanden var lös, ajaj.
Så idag ringde vi akuttandvården och fick komma förbi. Humöret var betydligt bättre som tur var, och tack vare en lugn och självklar tandläkare så var det inga som helst problem att få titta Meija i munnen. Tidigare gånger när hon varit på tandkoll så har dom mesat med henne och då passar hon på att krångla. Men nu gick det bra, trots att det fanns risk att det skulle göra ont.
Det var samma sak förut när Meija skulle kolla ögonen. Efter två försök trodde distrikssköterskan antagligen att hon var halvblind. Men ortoptisten var ett proffs som inte frågade om lov utan bara körde på utan att köra över.
God barnpsykolog .
Tanden såg som tur var fin ut och var inte lös på samma sätt som igår så vi fick gå därifrån.
Belöningen blev glass och en stunds slappande i vårsolen på gågatan.


Det är inte chokladglass på Meijas läpp, bara en stor fet skorpa...

Vädret har ju varit perfekt för trädgårdsfix både igår och idag, så nu är det krattat och rensat i rabatterna både fram och bak. Alltid lika härligt när det är gjort.
Imorgon ska jag till Blomsterlandet och köpa lite till krukorna också.


Lite färg i rabatten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0