Nu kommer våren, hopp trallalala!

Idag åkte granen ut, tillsammans med resten av julprylarna.
Den var en riktig kämpe, granen! Trodde verkligen på ett liv efter julen. Hade börjat sätta skott och allt.

image251
Kanske finns det en himmel för granar som vill leva...?

Kändes inte alls bra att kasta ut den, det spädde på min miljö-marodörsångest som det här med att köpa julgran ger. Kanske blir det sista året.
Eller...njae...har samtidigt svårt att tänka mig en framtid där jag lirkar fram kartongen med plastgranen från vinden, dammar av grenarna, petar in dom i hålen på plaststammen....
Ångest! Vad göra?? Sticka huvudet i sanden och skylla på barnen ett år till, slippa ta beslut....
Ja!!

Var och hämtade nya tv-bänken igår och idag meckade Ken ihop den medan jag stuvade undan julen. Ser riktigt prydligt ut i vardagsrummet nu. Fattas bara en mindre tjock tv. Som tur är så börjar den nuvarande bli riktigt dålig i färgerna så det är faktiskt dags att se sig om efter en ny, hehe.

Som belöning för allt röj åkte vi ner och fikade på Café Linné Hörnan på eftermiddagen. Mysigt. Det fiket måste gå hur bra som helst. Vi som var 2,5 pers fikade för nästan 150 spänn och stället är smockfullt med folk som oss. Hela tiden.
Framgångsfaktorer för caféer i den här stan verkar vara mysiga vrår, soffor och fåtöljer, och framför allt goffiga pajer/bakverk som dels är magnumstora, dels är kladdiga och som man kan få grädde, glass eller vaniljsås till. Yummy!

image252

Det var nästan lite vårkänsla i luften idag, soligt och fint, grönt på gräsmattor och glada änder i ån. Trettonde januari. Crazy times. Meija tyckte inte heller att man behövde klä på sig när vi skulle gå till bilen (men hon ångrade sig efter en stund..).

image253
Liiite kallt var det nog ändå...

Kommentarer
Postat av: Ken

Selv om jeg var med på alt, så liker jeg å lese om det...

2008-01-14 @ 08:35:44
URL: http://hansen67.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0