Ånglok, veteranbuss och motorbåt

Eftersom det gick så lysande bra med hela SM-arrangemanget så kunde tävlingarna avslutas redan på torsdagen, med prisutdelning, skön fest, grym musik och varm sommarnatt som aldrig riktigt blev mörk. (Man blir riktigt stolt över Sverige ibland, speciellt när vi har gästhoppare på plats och dom får känna på riktig svensk sommar :).)


Titta vad man kan hitta om man kikar bakom basketkorgen!
(Lellky laddar för att få bra bilder på pristagarna.) 


Vi drog tillbaka till Uppsala på fredagsförmiddagen, tvättade, vattnade, klippte gräs. Drog ner på stan och käkade lunch på Max. Där låg en broschyr med tiderna till Lennakatten, så på lördagen blev det en tur med ånglok och veteranbuss ut till Fjällnora för att bada. Mysigt.



På tur.


På söndagen åkte vi in till Stockholm. Vi skulle egentligen ha börjat jobba igen den 28e, men vi snikade åt oss en extra dag i solen. KarinoMatte hade hyrt en båt för att dra ut i skärgården i en vecka, och där fanns det också lite plats åt oss.
Ja tack gärna! sa vi, och på så sätt blev dom sista dagarna av ledighet faktiskt riktig äkta semester! Tack för det!



Meija hjälper Matte med båten. - "Jag är starkare än killar.."


Utsikt bak.


Utsikt fram.


Vi hoppade av på Nämdö och tog Waxholmsbåten tillbaks till Saltsjöbaden, tåg till till Slussen, t-bana till C-stationen, tåg till Uppsala och bil hem. Så var semestern över (för 4 dagar i alla fall ;)).
Och jag glömde min kära hippekofta på Waxholmsbåten men efter lite spårning och tack vare snälla vänner så är den återfunnen och i säkra händer igen. Tack Sabine och Ola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0