Helg i stan

Vi hade lite flytande planer på att åka upp till G och heja på lagen som tävlande Svenska Cupen nu i helgen (och titta på "nya" AN-28:an), men tummarna satt som fastmurade där bak... Istället blev det äkta mellansvensk regnhelgssysselsättning. Stormarknadsmingling alltså.
Det är fortfarande vardagsrummet som håller på att mogna fram...nu är det TV och tillhörande möblering som vi går och fnular på. Så i lördags drog vi ut till Boländerna efter lunch, till Expert, ElGiganten, On-Off och sen ut till Stenhagen och Siba. 
Det lutar åt att den blir en 37-tummare, Samsung (snygg), men vi har inte riktigt klart för oss om vi ska ha full HD eller bara "vanlig HD? Vi kunde konstatera att oavsett vad man väljer så blir ju inte bilden bättre än den signal som kommer in, och när signalen är HD så märkte iallafall inte vi nån skillnad mellan vanlig och full. Jaja.
Nåt köp blev det inte, kändes som att vi vill surfa lite och jämföra priser först.

image110

Fast först av allt på lördagen var jag och tränade. Första hoppåskutt-passet efter att jag gjorde illa knät i början av juni. Och det kändes fortfarande lite glappt, gjorde lite ont på två ställen, men inte värre än att endorfinerna tog över efter en stund. Och efteråt så känns det inte värre på nåt sätt. Det var ju bra :D.

image111
Sjukt stark blev jag ;)

Söndagen fortsatte i samma stil. Slapp morgon, och efter 12-snåret drog vi ut till ICA Maxi och ströhandlade sånt som vi kanske behövde. En snabbis in på McDonalds, sen ut till Draget på Boländerna -den här gången var vi på jakt efter en TV-bänk. Jag hade gjort lite hemläxa och kollat upp vad som fanns som kunde vara intressant. På Inneboende som ligger i Draget hade dom en rätt snygg serie som heter Basso, som man kan kombinera fritt. I valnöt/vitt, lådor, glasdörrar eller vanliga. Kan vara intressant. Meija hittade en kombinerad duschkabin/bastu med inbyggd allt (radion stod på) där hon stängde in sig och "duschade" medan vi kollade på möbler.
Sen var vi iväg till EM också med det var stängt.
När vi var klara med möbelkollandet körde vi in till city och fikade :). Det var tredje gången på typ 3 dagar tror jag? Kanske dom här utflykterna bara är en ursäkt för att få sjunka ner med en kopp kaffe och en kladdkaka som nån annan bakat?
Hanna kom och vi satt ute och åt på kvällen, riktigt skönt var det efter att ha varit kallt ett par dagar!

image112







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0